Šveicariška dieta
Šią dietą sukūrė šveicarų dietologai. Jos galima laikytis tik vieną savaitę, ne ilgiau.
Derinkite šiuos variantus kaip tik jums patinka.
1 variantas
Pusryčiai: stiklinė pieno, 1 kiaušinis, juoda duona (50 gr.).
Priešpiečiai: obuolys.
Pietūs: morkų sultys, virta arba ant grotelių kepta lydeka (200 gr.), žalios salotos (100 gr.), virtos arba keptos bulvės (100 gr.).
Vakarienė: neriebus varškės sūris su pienu, salotos iš 100 gr. pomidorų ar ridikėlių, rupių miltų duona (50 gr.), arbata be cukraus.
2 variantas
Pusryčiai: kava su pienu, 50 gr. neriebaus kumpio, 50 gr. baltos duonos.
Priešpiečiai: 100 gr. vaisių sulčių.
Pietūs: kefyras, be riebalų keptas jautienos kepsnys (200 gr.), virtos bulvės (100 gr.), kopūstų salotos.
Vakarienė: 100 gr. žuvies, 50 gr. žalių salotų, duona arba bandelė (50 gr.).
3 variantas
Pusryčiai: kava su pienu, 2 virti kiaušiniai, 100 gr. duonos, ridikėlis.
Priešpiečiai: vaisiai (100 gr.).
Pietūs: daržovių sultys, be riebalų kepta vištiena (250 gr.), keptos bulvės (100 gr.), salotos iš morkų ir špinatų.
Vakarienė: 100 gr. varškės su pienu, salotos, bandelė (50 gr.), pomidorų sultys.
Autorius: www.dieta.lt