Servetėlių lankstymas

Servetėlės – neatskiriama vaišių stalo dekoravimo dalis. Serviravimui gali būti naudojamos tiek lininės, tiek medvilninės, tiek popierinės ar audinio pakaitalo servetėlės. Jos stalui gali suteikti arba elegancijos ir oficialumo, arba spalvingumo ir žaismingumo – priklausomai nuo to, kokias servetėles pasirinksite ir su kokiais stalo akcentais derinsite.serveteles

          Kaip jau minėjome, labai svarbu servetėles suderinti su stalo akcentais – staltiese, indais, bendru stalo vaizdu. Jei lankstinys iš servetėlės sudėtingesnis, patartina rinktis ne mažesnes nei 50×50cm servetėlės. Paprastesniems lankstiniams tiks ir mažesnės servetėlės, tačiau nepamirškite, kad didelės visada atrodo gražiau.

(Apsilankyta 1 849 viso, 1 šiandien)

Susiję straipsniai

Kaip laikyti taurę vyno Taurę vynui ar kitas taures su kojele imame už viršutinės kojelės dalies, bet ne už pačios taurės; negalima kišti į vidų pirštų,...
Dubenėlis pirštams nuplauti Kai kuriuos patiekalus ne tik galima, bet ir reikia valgyti pirštais. Nenustebkite ant stalo pamatę specialų dubenėlį pirštams nusipla...
Butelio dekoravimas Įspūdingai dekoruotas butelis suteikia asmeniui, kuriam skiriama dovana, tikrą malonumą ir gilų išgyvenimą. Be to, įteikiama dovana taip i&scar...
Kaip nepasimesti tarp įrankių, pietaujant restoran...     Pripažinkite, toli gražu ne kiekvienas žino ir moka tinkamai naudotis ant stalo sudėtai įrankiai bei taurėmis. Dėl to tenka patek...
Kakava su zefyrais Vienas iš būdų kaip pateikti seniai daugelio pamėgtą šokoladinį gėrimą. Gėrimas atrodys ypač gražiai jeigu jį patieksite stikliniuose p...
Šampanas Šampano gėrimo procesas apipintas daugeliu tradicinių subtilybių. Pirmiausia, šampanas į stalą patiekiamas atšaldytas iki 7-9 la...