Staltiesėlių lankstymas
Šventiškai padengtam stalui naudojame medžiaginės staltiesėlės. Pradinis medžiaginės staltiesėlės dydis yra 40×40 arba 50×50 cm , kurios sulankstytos dedamos ant lėkštės.
Šventiškai padengtam stalui naudojame medžiaginės staltiesėlės. Pradinis medžiaginės staltiesėlės dydis yra 40×40 arba 50×50 cm , kurios sulankstytos dedamos ant lėkštės.
Rebutijos labai gausiai žydi ir išauga daug ūglių. Skiepyti nereikia. Pavasarį saugoti nuo tiprios saulės. Vasarą laikyti saulėje, šioms gėlėms būdinga spirališkai išsidėsčiusios karputės su spalvotais, pasišiaušusiais dygliais; dalis jų ilgi. Daugumos rūšių žiedai raudoni, Rebutia marsoneri — geltoni. Persodinti į kaktusinės ir gėlių žemės mišinį. www.kambarines-geles.lt
Šviežiems kopūstams paruošti reikės: 2 svogūnai 1 kopūstas (apie 1 kg svorio) 1 l virtų grybų 4 pomidorai pipirų, lauro lapų, krapų, druskos Paruošimas: Svogūnus supjaustyti ir pakepti keptuvėje su aliejumi. Tada susmulkinti kopūstą ir sudėti kartu su svogūnais į keptuvę. Viską pagardinti prieskoniais, lauro lapeliais. Kai kopūstas suminkštėja reikia suberti smulkiai supjaustytus virtus…
Stalo niekada neperkraukite. Puošybos detales reikia derinti ne tik prie vaišių progos, bet ir tarpusavyje; taigi puošybai naudokit tik prašmatnias, arba vien tik paprastas medžiagas. Galbūt originalu derinti įvairius stilius, tačiau toks stalas atrodys nenatūralus, o šeimininkai neišmanėliai. Vargu ar nudžiugs svečiai, jei puošyba užgoš stalo gėrybes. Jos detalės iš natūralių medžiagų (šiaudų, žolės ir…
Pirmiausia stalo kortelės padės išvengti nesusipratimų kuriam svečiui kurioje vietoje sėstis, stalo kortelių pagalba galėsite bendrų pomėgių, panašaus amžiaus svečius susodinti šalia. Taip pat galėsite toliau vieną nuo kito pasodinti svečius, kurie tarpusavyje nesutaria. Ir, be jokių abejonių, stalo kortelės užtikrins, kad prie stalo yra pakankamai vietos svečiams.
Koks vaišių stalas be gėlių? Apie tai irgi reikia laiku pagalvoti, ypač jei jas užsakote pas gėlininką. Neužgožkite stalo žiedais. Ir stalo dekorą, ir gėles reikia derinti prie progos. Nedidėlei šventei bei vakarienei negausiame draugų būryje pakaks kuklios puokštelės ar nedidelės gėlių kompozicijos, didesnėms iškilmėms parinkite prašmatnesnę puokštę. Svarbu, kad gėlių spalvos derėtų prie stalo,…
Visų taisyklių tikslas – geras virškinimas Ajurveda teigia, kad tai kaip valgome nemažiau svarbu nei ką valgome. Valgymo papročiai Indijos filosofijoje skirti tam, kad palaikyti pusiausvyrą ir užtikrinti puikų virškinimą, kurio dėka sukuriamas Odžas. Odžas yra tobulai suvirškinto maisto rezultatas. Odžas – tai pozityvi, maitinanti energija, stimuliuojanti žmogaus imuninę, nervų, endokrininę ir psichologinę sistemas. Odžas…