Stalo puošyba

stalo puosybaStalo niekada neperkraukite. Puošybos detales reikia derinti ne tik prie vaišių progos, bet ir tarpusavyje; taigi puošybai naudokit tik prašmatnias, arba vien tik paprastas medžiagas. Galbūt originalu derinti įvairius stilius, tačiau toks stalas atrodys nenatūralus, o šeimininkai neišmanėliai.

Vargu ar nudžiugs svečiai, jei puošyba užgoš stalo gėrybes. Jos detalės iš natūralių medžiagų (šiaudų, žolės ir kt.) neturėtų liestis su valgomaisiais reikmenimis, savo „kūrinius“ ant stalo stenkitės padėti gana tvirtai, kad jie neiširtų ar neįkristų kam nors į lėkštę. Jei stalą papuošėt tuo, ką galima valgyti – vaisiais, kalėdiniais meduoliais, riešutais ir t.t., – neabejokit, svečiai jų paragaus. Todėl geriau venkite pernykščių kalėdaičių, kad kas nors neišsilaužtų dantų.

(Apsilankyta 720 viso, 1 šiandien)