Kiaulienos nugarinė su medumi ir pekino kopūstais
6 porcijoms patiekalo pagaminti reikės: 6 gabaliukai kiaulienos nugarinės; 6 lapai Pekino kopūsto; 150 g raugintų kopūstų; aliejus
Kepimui: 1 šaukštas medaus; smeigtukai
Padažui: 1 stiklinė sultinio; 1 šaukštas miltų; 1 šaukštai aliejaus; 1 šaukštas pomidorų padažo;
100 g džiovintų grybų; 1 smulkiai supjaustytas svogūnas
Prieskoniai: stambių kristalų druska; malti juodieji pipirai; malta saldžioji paprika
Mėsą išmušti muštuku, patepti medumi ir apibarstyti prieskoniais. Po to apkepti iš abiejų pusių (apie 15 min). Pekino kopūstą nuplauti ir nusausinti. Ant kiekvieno Pekino kopūsto lapo dėti po gabaliuką mėsos ir ant viršaus šiek tiek raugintų kopūstų. Pekino lapus su mėsa susukti ir persmeigti smeigtuku. Padažui pagaminti reikės sultinio, aliejaus, pomidorų padažo, džiovintų grybų bei svogūno. Paruoštą padažą reikia sutirštinti miltais. Į padažą sudėti suktinukus ir troškinti kol kopūstas suminkštės. Taip troškintą nugarinę galima patiekti su bulvių arba ryžių garnyru.