Karštas šokoladas

karštas šokoladas

Karštam šokoladui pagaminti reikės:

25 ml pieno

25 ml grietinėlės

100 ml kokosų pieno

100 g juodojo šokolado

1 šaukštas tamsaus romo

1 šaukštas rudojo cukraus

1 žaliosios citrinos sulčių

1 cinamono lazdelė

1 šaukštelis vanilinio cukraus,  šaukštelio, kakavos ir aitriųjų paprikų mišinio (Santa Maria)

0,5 litro vanilinių ledų arba šerbeto

Paruošimas:

Sumaišykite pieną, grietinėlę, kokosų pieną, rudąjį vanilinį cukrų, įmeskite cinamono lazdelę, viską užvi­rinkite ir palikite kelias minutes, kad pravėstų. Išimki­te cinamono lazdelę, suberkite mažais gabaliukais su­smulkintą šokoladą ir maišykite, kol gausite vientisą masę. Supilkite romą ir citrinos sultis, suberkite kaka­vos ir aitriųjų paprikų mišinį. Dar šiltą šokoladą supilkite į stiklinį indą, uždėkite ledų ir pagardinkite kakavos ir aitriųjų paprikų mišiniu. Skanaus!

(Apsilankyta 112 viso, 1 šiandien)