Kalėdinis butelio dekoravimas
![]() | |
![]() | |
![]() | |
![]() | |
![]() |
![]() | |
![]() | |
![]() | |
![]() | |
![]() |
Šaukštas ir šakutė mėsos gaminiams įsidėti iš bendro indo, Įrankiai salotoms įsidėti iš bendro indo, įrankiai žuvies patiekalams įsidėti iš bendro indo, mentelė įsidėti konditerijos, mėsos gaminiams iš bendro indo, Šaukštas mišrainei, samtelis padažui, šaukštas cukrui, peiliai sūriui pjaustyti ir įsidėti, įrankis spagečiams, šparagams, daržovėms iš bendro indo įsidėti, mentelė lazanijai, pyragams pjaustyti ir iš…
Tuomet, kai namuose norisi užtikrinti švarią ir tvarkingą atmosferą, ypatingai praverčia dulkių siurbliai. Visgi, vien tik šio įrenginio įsigyti neužtenka – jei norite siurbimo darbus atlikti efektyviau, vertėtų išbandyti šias gudrybes. Pasirinkite tinkamą dulkių siurblį. Tai esminis dalykas, kuris užtikrins, kad šis buities darbas visuomet būtų efektyvus ir malonus. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į tai, kokioms…
Staltiesė ir servetėlės turi būti sniego baltumo ar bent jau pastelinių spalvų, kad neužgožtų maisto. Stiklo dirbiniai privalo būti švarūs ir nespalvoti, kad matytųsi gėrimo spalva. Pietų lėkštės (elegantiškos ar skirtos kasdieniniam naudojimui) negali būti per daug išpuoštos, kadangi reikia įvertinti ne tik patiekalo skonį, bet ir grožį. Kuklios gėlės papuošia stalą. Tačiau nepaverskite savo…
Kam reikalinga tvarka? Ar šeimininkas negalėtų kiekvienam svečiui nurodyti, kur sėstis? Žinoma, galėtų, juolab kai svečių nedaug. Tačiau tai gana keblus dalykas. Kurie svečiai gali sėdėti greta? Kurie ras bendrą kalbą? Ar jūs vietas paskirstot svečiams tik atėjus, ar iš anksto apgalvojat, kur kas sėdės? Svarbiausia nepasodinti greta žmonių: kurie negali vienas kito pakęsti, kurių…
Jūs – didelio pobūvio svečias. Karštąjį patiekalą jau atnešę, tačiau norėtumėte dar truputėlio daržovių ir bulvių, kurios iš tiesų buvo skanios. Jei karštasis patiekalas patiekiamas didelėje bendroje lėkštėje, supratinga šeimininkė jums įdės tik pusę porcijos. Suvalgius galima pakartoti, kartais įdėti ir į švarią lėkštę. Ir šiuo atveju įrankiais parodote, ar jau esate sotūs, ar norėtumėte…
Rengiant priėmimą, būtina deramai jį suplanuoti: sudaryti svečių sąrašą, išsiųsti kvietimus, pasirūpinti stalo serviravimu, meniu, patarnaujančiu personalu, priėmimo eiga, pagalvoti net apie smulkiausias detales. Labai svarbu iš anksto išsiaiškinti garbingiausią svečią ir jam parodyti deramą dėmesį – numatyti vietą prie stalo, laiką jo kalbai ir pan. Šeimininkas ir šeimininkė pasitinka svečius stovėdami taip, kad kiekvienas…