Apsauga nuo krūties vėžio

Kiekvieno iš jūsų valgis turėtų būti iš augalų ir labai spalvingas. Tamsūs vaisiai, pavyzdžiui, mėlynės, gervuogės ir avietės yra antioksidantai. Spalvingos daržovės, tokios kaip morkos, bulvės ar raudonieji kopūstai ir daržovės tamsiai žaliais lapais kopūstai, pavasario salotos yra puiku. Brokoliai, kopūstai, žiediniai kopūstai, lapiniai kopūstai yra ypač svarbūs, mažinant riziką krūties storosios žarnos, plaučių ir skrandžio vėžio. Taigi, geriausia mėgautis jais šviežiais, o ne pervirtais. Mes taip pat skatiname žmones pirkti ekologiškai auginamus daržoves.

Įrodymų, patvirtinančių, kad gausus įvairių daržovių ir vaisių vartojimas, kaip pagrindinės vėžio prevencijos strategijos priemonė yra gerai, plačiai žinoma tarp mitybos mokslininkų ir žurnalistų, rašančių tokiomis temomis, bet nėra plačiai žinoma plačiajai visuomenei.

Amerikos vėžio tyrimų institutas prisijungė prie Pasaulinio vėžio tyrimų fondo leidybos ir išplatino pranešimą, kuriame nuorodoma, kad vaisių ir daržovių dieta mažina riziką susirgti vėžiu. Vieningai sutariama, atsižvelgiant į ataskaitą, kad 1 / 3 visų vėžio atvejų galima išvengti pasitelkus keletą mitybos pokyčių. Ši išvada taikoma visiems.
PASTABA: Šis straipsnis buvo perspaudintas iš Dr Pendergrast knygos: “Krūties vėžys: sumažinti savo riziką su mitybos įpročiais”.

(Apsilankyta 101 viso, 1 šiandien)