Kalėdinis butelio dekoravimas
Virtuvė – tai viena tų patalpų, kurios įrengimui vertėtų skirti pakankamai dėmesio. Būtina užtikrinti, kad virtuvė bus pakankamai funkcionali, todėl kiekvieną žingsnį vertėtų kruopščiai suplanuoti. Žemiau rasite keletą naudingų patarimų, kurie jums padės paprasčiau suplanuoti virtuvės įrengimą ar net paspartins visą šį procesą. Taigi, nuo ko vertėtų pradėti? Pasirūpinkite apdaila Virtuvės įrengimas visuomet pradedamas nuo…
Prie vaišių stalo vynus gerkite taip: Baltąjį vyną prieš raudonąjį; Aštraus skonio prieš švelnesnį; Jaunesnį vyną prieš išlaikytą. Vynas turi tikti prie patiekalo. Prie lengvo maisto vaišinkite lengvu, vaisių skonio vynu, prie sunkaus ir riebaus – stipriu. Senos taisyklės, kad šviesus vynas tinka tik prie šviesios mėsos ir žuvies, tamsus – prie tamsios mėsos,…
Kasdieniams daiktams suteikite kitą vaidmenį – varžtą panaudokite kaip padėkliuką peiliams, žiedus staltiesėlėms padarykite iš užuolaidų žiedų, surištų žolių, medžiagos, folijos, ant stalo sustatykite kamščių eilutę – čia ir yra efektas puošiant stalą! Išbandykite liurekso medžiagą kaip pagrindą ir papuoškite ją tiuliu; naudokite visokio platumo, spalvų ir įvairių rūšių audinių juostas; apibarstykite stalą blizgučiais,…
Sėdmaišis yra itin išskirtinis, elegantiškas, kitoniškas, patogus ir modernus baldas bei vis populiarėjanti interjero puošmena. Bet kaip išsirinkti gerą? Į ką atkreipti dėmesį prieš perkant sėdmaišį, kad jis būtų ne tik tinkamas namų aksesuaras, bet ir užtikrintų maksimalų komfortą juo naudojantis. Sėdmaišio audinys ir užpildas – į ką reikia atkreipti dėmesį Sėdmaišiai gaminami iš įvairių…
Vaišių stalo puošnumą šiandien daugiau lemia stalo serviravimas, saikinga puošyba ir originalios idėjos negu įmantrūs indai, įrankiai ar valgių įvairovė. Kita vertus, gražiai atrodantis stalas nors ir žavi, tačiau dažnam yra savaime suprantamas dalykas. Tik šeimininkai žino, kiek tenka pasukti galvą, norint nustebinti svečius, ir savaime suprantami dalykai iš tikrųjų nėra jau tokie aiškūs. Ką…
Kai kuriuos patiekalus ne tik galima, bet ir reikia valgyti pirštais. Nenustebkite ant stalo pamatę specialų dubenėlį pirštams nusiplauti. Tai nedidelis stiklinis arba metalinis dubenėlis su vandeniu, pripiltas daugiau kaip iki pusės. Jis stovi vidutinio dydžio lėkštėje ant servetėlės, kuria taip pat galima naudotis. Į indą pilamas šaltas arba šiltas vanduo – žiūrint ką valgote;…